Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Φοβερό τροχαίο μετά από καβγά οδηγών σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια

H αστυνομία στη νότια Καλιφόρνια αναζητεί έναν οδηγό μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε καβγά με τον οδηγό ενός ΙΧ, με αποτέλεσμα να προκλη...

Φοβερό τροχαίο μετά από καβγά οδηγών σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια

H αστυνομία στη νότια Καλιφόρνια αναζητεί έναν οδηγό μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε καβγά με τον οδηγό ενός ΙΧ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα φοβερό τροχαίο, οδηγώντας στον τραυματισμό ενός ατόμου.

Αυτόπτης μάρτυς κατέγραψε σε βίντεο τον διαπληκτισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας με τον οδηγό ενός ασημί ΙΧ στον αυτοκινητόδρομο 14, κοντά στη Σάντα Κλαρίτα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακρίνεται να προσπαθεί να κλωτσήσει από τα δεξιά το ΙΧ, το οποίο στρίβει προς τα αριστερά και συγκρούεται ελαφρά με τη μοτοσικλέτα, προτού ο οδηγός του χάσει τον έλεγχο και πέσει πάνω στο διάζωμα. Στη συνέχεια με τη φόρα που έχει πάρει το ασημί σεντάν γυρίζει προς τη μεσαία λωρίδα και συγκρούεται με ένα διερχόμενο ημιφορτηγό, το οποίο και ανατρέπεται.

Καρέ-καρέ το φοβερό τροχαίο:







Ο οδηγός του ημιφορτηγού διακομίστηκε με «μέτρια» τραύματα σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του ασημί ΙΧ παρέμεινε στο σημείο, αλλά δεν του έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες.

Μετά το συμβάν ο μοτοσικλετιστής συνέχισε αδιάφορος την πορεία του και η αστυνομία ερευνά στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητά του.

Ο αυτόπτης μάρτυς που κατέγραψε το βίντεο, ο 47χρονος Κρις Τρέιμπερ, είπε ότι πήγαινε στη δουλειά του όταν είδε το περιστατικό. Από τη θέση του συνοδηγού είδε τη μοτοσικλέτα να τον προσπερνά από την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Περίπου 100 μέτρα πιο κάτω ο Τρέιμπερ είδε το ασημί σεντάν να στρίβει για να μπει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και παραλίγο να πέσει πάνω στο μοτοσικλετιστή. «Προφανώς ο μοτοσικλετιστής φοβήθηκε πολύ», είπε ο Τρέιμπερ προσθέτοντας ότι από τις χειρονομίες τους φαινόταν ότι οι δύο οδηγοί άρχισαν να τσακώνονται. «Κάτι θα γίνει εκεί», σκέφθηκε ο Τρέιμπερ. Και μέχρι να αρχίσει να βιντεοσκοπεί το περιστατικό, ο μοτοσικλετιστής είχε απλώσει το πόδι και κλωτσούσε το ΙΧ.

Μετά το τροχαίο ο Τρέιμπερ κάλεσε την αστυνομία, ενώ ένας άλλος αυτόπτης μάρτυς έσυρε τον οδηγό του ημιφορτηγού απ’ το όχημά του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.


Πηγή