Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Δεκάδες ενστάσεις για τη μοριοδότηση της θητείας των νυν Διευθυντών Σχολείων

Δεκάδες ενστάσεις κατατέθηκαν σήμερα στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από υποψήφιους Διευθυντές σχετικά με τη μοριοδότηση της θητεί...

Δεκάδες ενστάσεις για τη μοριοδότηση της θητείας των νυν Διευθυντών Σχολείων

Δεκάδες ενστάσεις κατατέθηκαν σήμερα στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από υποψήφιους Διευθυντές σχετικά με τη μοριοδότηση της θητείας των νυν Διευθυντών Σχολείων  (2015-17).

Όπως είναι γνωστό η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε άκυρη την υπουργική απόφαση του 2015 βάσει της οποίας επελέγησαν οι νυν Διευθυντές Σχολείων.

Οι υποψήφιοι Διευθυντές που κατέθεσαν ενστάσεις ζητούν να μη μοριοδοτηθεεί η θητεία των νυν  Διευθυντών.

Νομικοί κύκλοι υποστήριξαν, μιλώντας στο esos ότι τα Συμβούλια Επιλογής για να αποφύγουν μελλοντικές δικαστικές περιπέτειες δεν θα πρέπει να πάρουν το νομικό πρόβλημα επάνω τους, αλλά να απευθύνουν ερώτημα στο γραφείο του υπουργού Παιδείας.

Με βάση την απάντηση-οδηγία  που θα δώσει ο υπουργός θα πρέπει να αποφασίσουν ως προς την υιοθέτηση ή απόρριψη της ένστασης.

Η χρονική περίοδος κατάθεσης   ενστάσεων στην οικεία διεύθυνση τόσο κατά της μη αποδοχής της υποψηφιότητας όσο και για θέματα προσμέτρησης των αντικειμενικών μορίων, ορίστηκε από 13/6/2017 έως 15/6/2017

Εκδίκαση ενστάσεων

16/6/2017 Εκδίκαση ενστάσεων – Ανακοίνωση τελικού αναμορφωμένου αξιολογικού πίνακα των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά, ο οποίος πλέον περιλαμβάνει μόνο τους υποψηφίους που οριστικά έχουν γίνει δεκτοί στη διαδικασία.

Πηγή