Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ευχαριστήριο από την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 134 συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους 134 που δεν πήγαν για ψώνια στη Θεσσαλονίκη, που δεν...

Ευχαριστήριο από την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 134 συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους 134 που δεν πήγαν για ψώνια στη Θεσσαλονίκη, που δεν πήγαν στο χωράφι, που δεν πρόσθεσαν στο ημερολόγιό τους άλλη μια μέρα αργίας. Για σας θα δώσουμε τον τελευταίο αγώνα μας. Δεσμευόμαστε να σας εκπροσωπήσουμε στο συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. μεταφέροντας τη δική σας φωνή, τις δικές σας προτάσεις, που έχουμε καταγράψει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε σας που δεν συμμετείχατε στις εκλογές, δηλαδή τους μισούς από τους συναδέλφους μας. Στην πραγματικότητα με την αποχή σας κι εσείς ψηφίσατε. Χάρη σε σας η Πιερία θα εκπροσωπηθεί στο συνέδριο όχι με 10-11 αντιπροσώπους, αλλά με 6, από τους οποίους μόνο ο ένας εκπροσωπεί τους εκπαιδευτικούς και οι υπόλοιποι 5 τα κόμματά τους (Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ).

Το μήνυμα είναι σαφές. Όλοι για έναν και ο καθένας για τον εαυτό του. Γι’ αυτό επειδή οι εκπαιδευτικοί, κατά την άποψή μας δεν χωρίζονται σε «έξυπνους» και «κορόιδα», αμέσως μετά το συνέδριο θα σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας μας.


Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών