Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε τον έναν μαχαιροβγάλτη του τελικού

Δίχως να χάνει χρόνο η υπηρεσία Αθλητικής Βίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από την Δευτέρα κιόλας τις διαδικασίες ταυτοποίησης ...

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε τον έναν μαχαιροβγάλτη του τελικού

Δίχως να χάνει χρόνο η υπηρεσία Αθλητικής Βίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από την Δευτέρα κιόλας τις διαδικασίες ταυτοποίησης όσων μετείχαν στα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Σε ταυτοποίηση 15 χούλιγκαν που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια του Βόλου, προχώρηση η ελληνική αστυνομία κάνοντας χρήση των βίντεο που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Ένας εξ’ αυτών ήταν ο οπαδός της ΑΕΚ που χτυπούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με μαχαίρι. Πρόκειται για έναν 25χρονο άνεργο ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται έρευνα και στην Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του δεύτερου «μαχαιροβγάλτη», ο οποίος ήταν από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η δική του περίπτωση είναι σαφέστατα πιο δύσκολη αφού είχε καλύψει το πρόσωπό του όμως στην ελληνική αστυνομία θα προσπαθήσουν να τον ανακαλύψουν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, κάποια λεπτά νωρίτερα.

Οι περισσότεροι από τους δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοια αδικήματα ωστόσο είχαν αφεθεί ελεύθεροι ενώ έρευνες διεξάγονται προκειμένου να διαπιστωθεί και αν υπήρξε «επίσκεψη» Σέρβων χούλιγκαν, αφού οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του ΠΑΟΚ.

Από τους 15 χούλιγκαν που έχουν ταυτοποιηθεί, οι 9 βρίσκονται στην Αθήνα και πρόκειται για οπαδούς της ΑΕΚ. Από αυτούς τους 9 μάλιστα, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης και τις επόμενες ώρες θα αναγνωριστούν οι άλλοι πέντε.