Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

«Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της από τους εφιάλτες»

«Πώς θα πω στο κορίτσι μου ότι αυτό το κάθαρμα που της κατέστρεψε τη ζωή και την πέταξε στον γκρεμό ήταν ελεύθερο και σκότωσε  μία άλλη ...

«Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της από τους εφιάλτες»
«Πώς θα πω στο κορίτσι μου ότι αυτό το κάθαρμα που της κατέστρεψε τη ζωή και την πέταξε στον γκρεμό ήταν ελεύθερο και σκότωσε  μία άλλη κοπέλα;» ξεσπά οργισμένος ο πατέρας της 23χρονης Σπυριδούλας, Παντελής Χάιδος, μιλώντας στην κυριακάτικη Real, την οποία ο Αφγανός Χουσεΐν Καβάρι αποπειράθηκε να σκοτώσει στις 26 Μαΐου 2013 στην Κέρκυρα. 

Την είχε ακινητοποιήσει και την είχε ρίξει στον γκρεμό, από ύψος 8 μέτρων, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η οικογένεια κυριεύτηκε με οργή όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αφγανός αποφυλακίστηκε πρόωρα, βίασε και σκότωσε την 19χρονη κόρη του Κλέμενς Λαντεμπέργκερ, νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε; Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη είχε και λίγα ήταν για το κακό που έκανε. Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες που βλέπει» λέει ο κ. Χάιδος.

Η οικογένεια έφυγα από την Κέρκυρα και πήγε στο Αγρίνιο. «Φύγαμε για να μη θυμόμαστε. Άφησα τα πάντα για το παιδί μου. Πνίγηκα στα χρέη και καταστράφηκα οικονομικά. Και τώρα πάλι αυτός ο εφιάλτης» μονολογεί. «Ακόμα και σήμερα η κόρη μου, που τελείωσε το πανεπιστήμιο, υποφέρει από πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνουμε ακόμα ένα. Νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι» λέει.