Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Το νέο σπίτι που θα ζήσει ο Ομπάμα - 22 απίστευτες φωτογραφίες

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο σύντομα, για να μετακομίσουν σε μια υπέροχη κατοικία στη σικάτη συν...

Το νέο σπίτι που θα ζήσει ο Ομπάμα - 22 απίστευτες φωτογραφίες
Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο σύντομα, για να μετακομίσουν σε μια υπέροχη κατοικία στη σικάτη συνοικία Kalorama της Ουάσινγκτον.

Η κατοικία βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από την επίσημη κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ. Εχει εννέα υπνοδωμάτια και συνολικά 760 τετραγωνικά μέτρα.

Αποτιμάται σε 6 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Joe Lockhart, πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον. Στοιχίζει 22.000 δολάρια ενοίκιο τον μήνα, αν και είναι άγνωστο αν πληρώνει το ποσό αυτό ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ας σημειωθεί ότι η διακόσμηση της κατοικίας που βλέπουμε ανήκει στον προηγούμενο ένοικο και δεν είναι γνωστό πώς θα διακοσμήσει το νέο της σπίτι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.









Πρόκειται για μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσινγκτον αφού η νέα κατοικία Ομπάμα γειτονεύει με 28 ξένες πρεσβείες. Το σπίτι του δεν είναι από τα πλουσιότερα της γειτονιάς.