Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Η λάσπη στον ανεμιστήρα από τον ψευτόμαγκα υπουργό

Είναι γνωστή η γκαιμπελική ρήση: "Συκοφαντείτε συκοφαντείτε όλο και κάτι μένει". Εκτός κι αν προτιμάτε το: "Εκεί που μας ...

Η λάσπη στον ανεμιστήρα από τον ψευτόμαγκα υπουργό
Είναι γνωστή η γκαιμπελική ρήση: "Συκοφαντείτε συκοφαντείτε όλο και κάτι μένει". Εκτός κι αν προτιμάτε το: "Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι". Φανατικός οπαδός του Γκαίμπελς αλλά και του Στάλιν ο ψευτόμαγκας υπουργός ξαναχτύπησε πάλι.
Ας δούμε όμως πρώτα την καινούργια "μαντινάδα" του υπουργού-νεκροθάφτη σε κομματική (τι άλλο) εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης.


Συνηθισμένος από τα παλιά, όταν το κόμμα του κυμαίνονταν γύρω στο 3% και κανείς δεν ξόδευε το σάλιο του ούτε για να τους φτύσει, ο κύριος αυτός συνεχίσει τις δημόσιες προκλητικές δηλώσεις, με μοναδικό σκοπό από ότι φαίνεται να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο, προκειμένου να αποτραπούν διαρροές προς Λαφαζάνη και Ζωή μεριά.

Ξεκινάει λοιπόν τη δήλωση λέγοντας ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη δικαιοσύνη.

ok. Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη. Μόνο που τώρα δεν είσαι στην αντιπολίτευση. Το να αναδεικνύεις ένα θέμα και να ασκείς κριτική δεν φτάνει. Πρέπει να δώσεις τη λύση.

Έτοιμη την έχει όπως φαίνεται και τη λύση ο κύριος Πολάκης: "Πρέπει να μπει νέο αίμα".

Το 'πιασες αναγνώστη. Ο κύριος Πολάκης θέλει να κάνει μετάγγιση στη δικαιοσύνη. Πώς θα την κάνει; Όπως και στην υγεία. Πρώτα θα διώξει όποιους δικαστές και εισαγγελείς δεν του κάνουν. Στη συνέχεια θα πάρει στο σπίτι του τις λίστες με τους υποψήφιους δικαστές και εισαγγελείς και από αυτούς θα διαλέξει αξιοκρατικά τους Συριζαίους, που θα τους αντικαταστήσουν!!

Μην ξεχνάς αναγνώστη ότι έχει ήδη προηγηθεί η εξυγίανση των "βοθροκάναλων". Η κυβέρνηση της αριστεράς θα δώσει μόνο τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, προφανώς μόνο σ' εκείνους τους επιχειρηματίες, που θα φανούν συνεργάσιμοι.

Γιατί όμως χρειάζεται αυτή η μετάγγιση στη δικαιοσύνη; "Ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα"!!!

Άντε τώρα να βγάλεις άκρη με τον υπουργό υγείας, που δεν ξέρει πώς λέγεται το AIDS.

Δεν μου λες σύντεκνε, όταν λες ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών, ίντα εννοείς; Ένα 10% είναι πολύ μεγάλο; Ή μήπως πολύ μεγάλο είναι το 30% ή το 50%; Δεν κατέω πράμα.

Και πώς κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα; Έγινε κάποια έρευνα; Ήρθε το FBI; Ποιοι είναι οι επίορκοι; Γιατί δεν τους ξεσκεπάζεις; Και στην τελική, όλους αυτούς τους προβληματικούς δικαστές, γιατί τους προειδοποιείς δημόσια και δεν τους πιάνεις στα πράσα;

Ποια η σκοπιμότητα για τέτοιες δημόσιες δηλώσεις; Εσύ είσαι η κυβέρνηση. Έχεις και εκείνο το μεγάλο φτυάρι. Χώστους τρία μέτρα κάτω από τη Γη.

Όμως όχι. Εσύ επιλέγεις κάτι άλλο. Με το φτυάρι σου πετάς τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Έτσι τους λερώνεις όλους και κανείς δεν μπορεί να σου ζητήσει τα ρέστα. Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

Και για φινάλε τι διαλέγει ο τύπος; Βγάζει και πόρισμα για την υπόθεση Μαυρίκου και αποφαίνεται ότι δεν ήταν ατύχημα. Ε όχι ρε συ. Αδικείσαι στο υπουργείο υγείας. Στον επόμενο ανασχηματισμό να ζητήσεις το υπουργείο προστασίας του (Συριζαίου) πολίτη.

Αα και κάτι τελευταίο, επειδή σε κόβω πονηρό. Αυτή η επίθεση στον δικαστικό κλάδο, δεν πιστεύω να έχει σχέση με την άρση της ασυλίας σου; Δεν πιστεύω να είναι προειδοποίηση προς όσους διανοηθούν να σε δικάσουν και να σε καταδικάσουν;

Όχι. Αποκλείεται. Ένας Κρητικός, ένας πραγματικός λεβέντης δεν θα το έκανε ποτέ!