Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Καρχαρίες στο Αιγαίο. Ανησυχία για τους λουόμενους.

Ένας καρχαρίας, 4 μέτρων και βάρους 200 κιλών βρίσκεται από τη Δευτέρα το πρωί στο ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ, το ψαράδικο των δημοσιογράφων, που αντί γ...

Καρχαρίες στο Αιγαίο. Ανησυχία για τους λουόμενους.
Ένας καρχαρίας, 4 μέτρων και βάρους 200 κιλών βρίσκεται από τη Δευτέρα το πρωί στο ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ, το ψαράδικο των δημοσιογράφων, που αντί για καλή είδηση…. ψάρεψαν κάτι καλύτερο! Ένα θηριάκι που το καθαρό κρέας του υπολογίζεται στα 70 κιλά.

Το θηρίο βρίσκεται κρεμασμένο στο τσιγκέλι του ψαρά Βασίλη και αφού βγήκαν οι κατάλληλες φωτογραφίες θα παραδοθεί στα χέρια της Κατερίνας που χρόνια στην ύλη της εφημερίδας ξέρει καλά πώς να…. Τακτοποιήσει τις μερίδες, για την αγορά του. Ο καρχαρίας πιάστηκε από τον ψαρά Γιάννη Δαφνή και τον πατέρα του με το καΐκι τους "Γεώργιος" το πρωί του Σαββάτου ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής Ωρωπού- Ερέτριας. Τον λένε καρχαρία "αλεπού". Το κρέας του είναι κόκκινο σαν του μοσχαριού και τα πτερύγια του κάνουν θαυμάσια σούπα. 


Λευκός καρχαρίας πιάστηκε στην Σύρο!

Εν τω μεταξύ μερικές μέρες πριν στη Σύρο ένας ψαράς έπιασε έναν μικρό λευκό καρχαρία μήκους 1 μέτρου και 60 εκατοστών. Όπως φαίνεται ο μικρός καρχαρίας μπλέχτηκε στα δίχτυα του ψαρά ανάμεσα στην περιοχή της Βάρης και του Μέγα Γιαλού, ανοιχτά της Σύρου.

Σύμφωνα με το cycladew24 ήδη υπάρχει ανησυχία, από κατοίκους της περιοχής για την ύπαρξη της λοιπής «οικογένειας», αφού είναι σίγουρο ότι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν οι «γονείς» και όχι μόνο σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόσμου που βρέθηκε στην παραλία της ώρα που τον έβγαλαν οι ψαράδες στο λιμανάκι του Αχλαδιού.